Közvetlen a Teréz körútra néző befektetői gyöngyszem AIRBNB.-s házban.

Alapterület: 48m2
Ár: 72 900 000 FT
Kapcsolat:

Közvetlen a Teréz körútra néző befektetői gyöngyszem AIRBNB.-s házban.

72 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 48m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer:
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Közvetlen a Teréz körútra néző befektetői gyöngyszem AIRBNB.-s házban.

Egy igazi lehetőség a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában, hogy egy frissen felújított, modern lakást szerezzen a belváros szívében. A lakás egy 48 m2-es, ( plusz 9 m2 galéria ) stílusosan felújított és korszerűsített lakás a Teréz körúton, amely kiválóan alkalmas Airbnb-s kiadásra.

A lakás két tágas szobával rendelkezik, egy praktikus konyhával és egy modern fürdőszobával. A felújítás során figyeltek az apró részletekre is, a szakemberek így praktikus kellemes otthona lesz új lakójának. Hangulatos erkélye a körútra nyílik. 

Az ingatlan magas minőségű felújításnak köszönhetően modern és tiszta környezetet biztosít a új lakói számára. A lakás elhelyezkedése pedig tökéletes a város felfedezéséhez, hiszen számos turisztikai látványosság könnyen elérhető a környéken.

Ez az ingatlan ideális lehetőség egy új élet kezdéséhez, vagy remek lehetőséget jelent a hosszú távú pénzügyi stabilitás eléréséhez is.

Biztonságos környéken található, kiváló közlekedési lehetőségekkel a város bármely pontjára. 4-6 os villamos, metró vonalak néhány perc sétára. Ne habozzon, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon, és nézze meg ezt az otthont, lehetőséget! Jelentkezzen még ma, és tegye meg az első lépést az álmai ingatlana felé!

További információért és időpontért hívjon akár hétvégén is!

Keresse kollégánkat


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hhunters/dreamhousehunters.hu/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(115) : eval()'d code on line 3    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home