Kiváló lehetőség befektetésre vagy saját célra Budaligeten

Alapterület: 299m2
Ár: 149 900 000 FT
Kapcsolat: +36709404415

Kiváló lehetőség befektetésre vagy saját célra Budaligeten

149 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 299m2
Építés éve: 2020
Telek terület: 1018m2 
Fűtési rendszer: Megújuló energia
Kilátás: Panorámás
Állapot: Újszerű

Galéria

Részletek

Szeretne egy KIVÁLÓ befektetési lehetőséget Budaligeten? Esetleg saját célra keres ÖRÖK PANORÁMÁS házat? Fontos Önnek, hogy SAJÁT ízlése szerint alakítsa ki a belső tereket és dizájnt?

NE keressen tovább!

Eladásra kínálja a The Hunters Ingatlaniroda ezt a legújabb szerkezetkész 2 lakásos társasházát Budaligeten, ami igény esetén akár egy hatalmas családi házként is funkcionálhat.

Az ingatlan Budaligetetn található a Muflon utca szomszédságában, közvetlen egy HATALMAS természetvédelmi zöld terület mellett. Az épület 2019 óta áll ebben az állapotában SZERKEZETKÉSZEN. Legfrissebb szakvéleményünk szerint az épület állaga ezalatt az idő alatt NEM ROMLOTT semmit, ezáltal az építkezés befejezése különösebb gond nélkül megoldható. Természetesen ezt bármikor meg is mutatjuk SZEMÉLYESEN az érdeklődők saját szakemberének bevonásával.

A telek területe 1018 m2, amin található ez a 3 szintes épület, aminek az ÖSSZTERÜLETE 299 m2 leosztva a 3 emeleten. A legalsó szint az egy 4 beállásos mélygarázs, ami mellett mindkét lakásnak lett kialakítva 1-1 kis tárolóhelyiség is. A földszinti lakás alapterülete 113 m2, 42 m2 terasszal kiegészítve. Ugyanez a felső szinten úgy alakul, hogy 87 m2 a lakás alapterülete, viszont a teraszé 67 m2. A GEOTERMIKUS hűtés-fűtéshez a föld szondák megvannak, és műszakilag elő van készítve ennek kialakítása. A tető szigetelt lapos tetővel lett kivitelezve, ahova igény esetén egy TETŐTERASZT is ki lehet alakítani mivel a födém meg lett erősítve ennek érdekében.

Az ingatlanból csodálatos ÖRÖK PANORÁMÁS látvány tárul elénk a Hármashatár-hegy és a környezetének köszönhetően. A KÖZMŰVEK kialakítása folyamatban van az utcában. Áram már most elérhető, a csatorna bekötéséhez még pár hónapra szükség lesz. Összességében egy KIVÁLÓ befektetési lehetőség Budapest egyik legkedveltebb és legzöldebb régiójában, azoknak akik abban gondolkoznak, hogy befejezik a lakást és utána értékesítik. Szintén remek lehet nagy családoknak akik nyugodt környezetben szeretnék tölteni a hétköznapjaikat, esetleg akik KÉTGENERÁCIÓS megoldásban gondolkoznak. Minden további információkért vagy személyes megtekintésért keressenek bizalommal.

Keresse kollégánkat

Bálányi Gábor

Ingatlanszakértő
+36709404415    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home