Kiváló Befektetési lehetőség Eladó téglalakás az I. kerületben

Alapterület: 129m2
Ár: 124 000 000 FT
Kapcsolat:

Kiváló Befektetési lehetőség Eladó téglalakás az I. kerületben

124 000 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 129m2
Építés éve: 1929
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer:
Kilátás: Utcára néző
Állapot: Felújításra szorul

Galéria

Részletek

Befektetésre keres kitűnő elhelyezkedésű, akár több lakássá osztható ingatlant ? 

Budapest I. kerületében a a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában  Budapest Art Deco -walking guideban is megjelenő épület 1. emeletén található 129 m lakást. 

Az épületen belül számos felújítás történt, új liftet kapott, a villanyvezeték cserélve lett. A belső homlokzat felújítását a közeljövőben tervezi a ház. 

Az első emeleti lakásban a bejárati ajtó cserélve lett, valamint a nyílászárók is extra hangszigetelésű korszerű műanyagablakok, így semmilyen zaj nem szűrődik be az utcáról. Világos tágas terek jellemzik és 2 erkéllyel is rendelkezik, mely igen ritka a belvárosi nagypolgári lakásoknál. Mellékhelysége külön nyílik, külön kézmosóval, akár plusz egy zuhanyzós fürdőszoba kialakítható.

További információért keressen bizalommal! Tekintse meg ezt a rendkívüli lokációval rendelkező befektetési lehetőséget, amelyet saját ízlésére alakíthat.

Keresse kollégánkat


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hhunters/dreamhousehunters.hu/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(115) : eval()'d code on line 3    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home