Igazi kincs a VÁROSLIGET közelében!

Alapterület: 61m2
Ár: 63 900 000 FT
Kapcsolat:

Igazi kincs a VÁROSLIGET közelében!

63 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 61m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer:
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Igazi kincs a VÁROSLIGET közelében! Felújított igényes és modern 61 m2.-es tégla lakás Eladó, akár Otthonát akár befektetését keresi érdemes megfontolni.

A lakás két tágas szobával rendelkezik, egy praktikus konyhával és egy modern fürdőszobával. A felújítás során figyeltek az apró részletekre is, a szakemberek így praktikus kellemes otthona lesz új lakójának.

Ez az ingatlan ideális lehetőség egy új élet kezdéséhez, remek lehetőséget jelent a hosszú távú pénzügyi stabilitás eléréséhez is.

Egy csendes és biztonságos környéken található, kiváló közlekedési lehetőségekkel a város bármely pontjára. Troli buszok, metró vonalak néhány perc sétára. Ne habozzon, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon, és nézzétek meg ezt az otthont, illetve lehetőséget!

Keresse kollégánkat


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hhunters/dreamhousehunters.hu/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(115) : eval()'d code on line 3    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home