Felújított tégla lakás eladó a Pongrác lakótelepen

Alapterület: 37m2
Ár: 33 990 000 FT
Kapcsolat: +36705470344

Felújított tégla lakás eladó a Pongrác lakótelepen

33 990 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 37m2
Építés éve: 1940
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: Utcára néző
Állapot: Felújított

Galéria

Részletek

Első lakását keresi? Felújított ingatlant szeretne? Fontos a jó közlekedés? Befektetésre vásárolna? Akkor ne keressen tovább! MEGTALÁLTA !!

A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínál a X. kerület Pongrác lakótelepen a Csilla utcában, egy 37nm-es III. emeleti, 2 szobás lakást.

Egy rendkívül világos, hangulatos kis lakás keresi új tulajdonosát. Az ingatlanban néhány évvel ezelőtt komplett felújítás történt. Teljes villanyhálózat és vízvezeték csere történt. Cserélve lettek a nyílászárók és burkolatok. A fürdőszoba és a wc is teljesen megújult. Az ingatlan azonnal költözhető, festeni sem kell.

 Tartozik a lakáshoz egy saját, kb 6nm-es zárt pince. A társasházra folyamatosan karbantartott. Az elmúlt években számos felújítás történt. A lépcsőházban kicserélték a nyílászárókat, villanyvezetékeket, bejárati ajtót, szennyvíz csöveket. Komplett festés és tetőjavítás történt. 

A ház lakóközössége jó. A szomszédok kedvesek, segítőkészek és barátságosak. Közlekedés szempontjából is tökéletes választás. Megközelíthető busszal, villamossal vagy akár vonattal is. 

A közelben van ABC, iskola, óvoda, játszótér, piac, sportpálya, orvosi rendelő, gyógyszertár is. Az ingatlan per és tehermentes. Jelenleg üresen áll, azonnal birtokba vehető és költözhető! 

Jöjjön el és nézze meg. Ne maradjon le róla! Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal.

Keresse kollégánkat

Szinaberg Éva

Ingatlanszakértő
+36705470344    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home