FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTÚ 1 SZOBÁS ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ KŐBÁNYÁN

Alapterület: 37m2
Ár: 29 000 000 FT
Kapcsolat:

FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTÚ 1 SZOBÁS ERKÉLYES LAKÁS ELADÓ KŐBÁNYÁN

29 000 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 37m2
Építés éve: 1956
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Gáz
Kilátás: Kertre/parkra néző
Állapot: Felújításra szorul

Galéria

Részletek

Könnyen kiadható lakást keres Budapesten? 
Első saját lakását vásárolná meg a fővárosban? 
1-2 személlyel költözne egy kimondottan kedvező lokációjú ingatlanba? 

A Dream House Ingatlaniroda megvételre kínál egy felújítandó állapotú tégla lakást egy 3 emeletes lift nélküli épület legfelső szintjén. 

37 m2 + kb 3 m2 erkély az alapterülete az ingatlannak. Méretes, erkélyes szobája mellett rendelkezik egy előszobából nyíló külön kézmosós toalettel, tágas, ablakos konyhájából pedig elérhető a zuhanytálcás fürdőszobája, illetve egy kis kamra is. A lakás gáz és villanyórával rendelkezik, a vízfogyasztást a 14.000.- huf-os közös költség tartalmazza.

Szobája laminált padlóval burkolt, fa bukó-nyíló ablakai kiváló állapotúak. A melegvíz ellátásról elektromos bojler gondoskodik, pince tartozik a lakáshoz. A magas fekvésének köszönhetően gyönyörű kilátással rendelkezik a lakótelep zöld kertjének irányába. Fűtéséről 1 db szobai konvektor gondoskodik, jobbról, balról a falszomszédok segítenek melegen tartani az ingatlant.

A ház remekül karbantartott, nemrégiben kapott új nyílászárókat, elektromos beléptető rendszert és modernizálták a tetőt, szigetelést. Sétatávolságra találunk gyógyszertárat, orvosi rendelőt, élelmiszerboltot és több sportolási lehetőséget. 3 perc séta a 3as Metró állomása, 20 perc a Corvin negyed a körúttal, illetve a Deák tér, a Shopmark pedig 10 perc. 

Tehermentes, azonnal birtokbavehető kedves kis lakás. Igény szerint felújítandó, modernizálható, de maradéktalanul alkalmas jelen állapotában is életvitelszerű használatra, bérbeadásra. 

Minimális ráfordítással gyorsan megtérülő befektetés lehet hosszú távú albérletként pl egyetemistáknak. Első saját lakásukat kereső egyedülállók, szárnyukat bontogató fiatal párok szintén könnyen megtalálhatják a számításaikat ebben a kiváló lokációval rendelkező kis lakásban! 

Hívjon még ma, egyeztetett időpontban rugalmasan tudjuk mutatni a lakást! 

Keresse kollégánkat


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hhunters/dreamhousehunters.hu/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(115) : eval()'d code on line 3    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home