FELÚJÍTANDÓ 1 SZOBÁS FÖLDSZINTI TÉGLALAKÁS ELADÓ - BUDAPEST VII.

Alapterület: 49m2
Ár: 34 900 000 FT
Kapcsolat:

FELÚJÍTANDÓ 1 SZOBÁS FÖLDSZINTI TÉGLALAKÁS ELADÓ - BUDAPEST VII.

34 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 49m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Gáz + alternatív
Kilátás: Utcára néző
Állapot: Felújításra szorul

Galéria

Részletek

Könnyen kiadható lakást vásárolna központi elhelyezkedéssel?
Preferálja a kedvező lokációt és a belvárosi fekvést?
Első saját otthonát keresi Budapesten?

A Dream House Ingatlaniroda kínálatában elérhető ez a tágas világos, magában pompás lehetőségeket rejtő ingatlan. 

A 49 m2-es alapterületű felújítandó lakás magába foglal egy udvari nézetű konyhát, kádas fürdőszobát, tágas közlekedőt és egy hálófülkével rendelkező méretes utcai tájolású szobát. A rendezett belső udvar bejárat előtti része saját teraszként került hasznosításra egy kb 5 m2-es területtel. A lakás azonnal költözhető, állandó lakhatásra jelenleg is alkalmas, de igény esetén gépészeti és esztétikai felújításra tarthat igényt. 

Eredeti fa nyílászárókkal rendelkezik, fűtéséről a szobában egy gázos héra cserépkályha gondoskodik. Bejárata műanyag biztonsági ajtó, belmagassága 3,75 m. Közüzemi fogyasztás saját órákon keresztül mérhető, közös költsége 15000 huf. A házban a rövid távú bérbeadás nem megengedett. A konyha, illetve a kamra falai eltávolíthatóak, ami a lakás teljes újragondolását teszi lehetővé.

A lakás - bár földszinti és téglaépítésű - hála a rendszeres használatnak és a fa nyílászáróknak, kimondottan jó nedvességvezető tulajdonságokkal bír. A nedvesedésre és az ebből származó káros tényezőkre utaló jel nincs, hőhídmentes a lakás. 

Az épület maga egy földszint + 2 szintes téglaépület, korának megfelelő állapottal és önmagára és környezetére igényes lakóközösséggel. Lift nincs, viszont rengeteg növény van a belső udvaron, mely így kimondottan igényes, hangulatos. Közvetlen közelében található a Rózsák tere, a Rottenbiller utca és Betlehen Gábor tér. Majdhogynem az épület előtt található a trolimegálló, és a Keleti Pályaudvar is mindössze 10 perc séta a metró- és más fontosabb buszmegállókkal. Az Állatorvostudományi Egyetem 150 méter, a METU pedig 80. 

Elhelyezkedése és mérete miatt kiváló választás lehet hosszú távú bérbeadásra egyetemistáknak. Ugyanezekből az okokból ideális megoldás lehet olyan fiatalok számára akik 1-2 fő részére az első lakásukat keresik centrális fekvéssel és jó tömegközlekedési csatlakozásokkal. 

A megtekintés rugalmasan megoldható, keressen a hét bármely napján!

Keresse kollégánkat


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hhunters/dreamhousehunters.hu/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 3    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home