Erkélyes, hangulatos lakás eladó Angyalföldön!

Alapterület: 49m2
Ár: 47 000 000 FT
Kapcsolat: +36205706022

Erkélyes, hangulatos lakás eladó Angyalföldön!

47 000 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 49m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Gáz
Kilátás: Utcára néző
Állapot: 

Galéria

Részletek

Szeretne zöld környezetben, mégis jó közlekedéssel, közel a belvároshoz élni? Olyan ingatlant keres ahol nem kell nagyobb felújítással bajlódni? 

Budapest XIII.kerületében , Angyalföld részén a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy 49m2+2m2 erkélyes, 1.emeleti , 2 szobás tégla lakás ELADÓ.

Az ingatlant jelenlegi tulajdonosai 2020-ban korszerűsítették. Ekkor nyílászárók lettek cserélve, új burkolatok, tisztasági festés, fürdőszoba modernizálása és a villanyvezetékek cseréje is megtörtént. A nappaliban az erkély ajtó extra üveget kapott a hangszigetelés miatt, valamint mindenhova redőny, szúnyogháló került beszerelésre. Az ingatlan elosztása a lehető legjobb, hiszen a lakás 2 végében található a 2 szoba. Ablakos konyhája könnyen szellőztethető és méretéből adódóan még egy kis étkező rész is elfér 2 személy részére. Extrája az ingatlannak a spejz, mely manapság egyre ritkábban található meg lakásokban. 
Meleg színek, jó hangulat jellemzi leginkább ezt az ingatlant, mely egy valódi, igazi otthon lehet az új tulajdonosa számára. 
Az épület rendelkezik egy privát használatú parkosított kerttel, melyet csak az itt lakók használhatnak. Az ingatlanhoz tartozik egy saját pincerész is.
Fűtése gázkonvektoros, a melegvíze pedig gázos vízmelegítővel történik. Közös költsége mindössze 12.000Ft, amely a kertész munkadíját is tartalmazza. 

Kimondottan ajánlom első lakását kereső egyedülállónak vagy akár fiatal párnak is tökéletesen ideális a lakás elosztása miatt. Befektetési szempontból is jó vételnek számít, hiszen ez a lokáció nagyon keresett az albérletpiacon.

Keresse kollégánkat

Tóth Réka

Tulajdonos
+36205706022    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home