Eladó lakás 11. kerület Kamaraerdő

Alapterület: 65m2
Ár: 57 000 000 FT
Kapcsolat: +36 (20) 369 2790

Eladó lakás 11. kerület Kamaraerdő

57 000 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 65m2
Építés éve: 1970
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Központi fűtés
Kilátás: 
Állapot: 

Galéria

Részletek

Budapest 11. kerületének szélén, a gyönyörű zöldövezetben, Kamaraerdő mellett található 63 m2-es tágas lakás eladó. Ez az otthon minden igényt kielégít: világos, jó kialakítású és kiválóan megközelíthető a város központjából, egy tó mellé épült, a végébe patak folyik.

 • Zöld Oázis: A lakás azoknak szól, akik szeretnék élvezni a természet közelségét anélkül, hogy lemondanának a városi kényelemről. A lakástól minden irányba elindulva értékeket találunk. Lakástól északra található a Budaörsi Repülőtér, nyugatra Kamaraerdő számos túraútvonallal és a Tétényi-fennsík, délre a Hosszúréti-patak és Lovastanya, valamint keletre a Kánai-tó. A zöldövezetek és Kamaraerdő pihenést és friss levegőt kínálnak, miközben a város központja mindössze egy rövid autó- vagy tömegközlekedési útra van.
 • Kiváló Tömegközlekedés: A lakás tömegközlekedése ideális. A 87-es és 187-es buszok, valamint a 41-es fonódó villamos könnyűszerrel elérhetőek, így könnyedén eljuthat bárhová a városban. Kelenföld P+R 5 perces autó út, de busszal sem sokkal több, innen pedig a 4-es metró segít a közlekedésben.
 • Lakás Részletei:

- 63 m2 tágas lakótér.

- Nagy erkély, ahol pihenhet és élvezheti a friss levegőt.

- Előszoba, amely praktikus elrendezést biztosít.

- Konyha, amelyen kétszárnyú ablak biztosítja a szellőzést és a fényt.

- Tágas nappali, ahol a család és barátok összegyűlhetnek.

- Két szoba, így lehet hálószoba és iroda.

- Fürdőszoba és külön WC a kényelmes mindennapi használathoz.

- Kamra és beépített szekrények, hogy rendben tartsa az otthonát.

 • Folyamatosan fejlődő környezet:  A lakás mellett található Hosszúréti patak melletti területet beépítik, újépítésű társasházak épülnek egy kivitelezőtől. A lakás környezete így még szebb és rendezettebb lesz. A vonathoz új zajvédő falat építenek a régi garázssor lebontásával.

Ez a lakás egy igazi otthon, ahol egyszerre élvezheti a városi életet és a természet közelségét. Lakjon ott, ahová mások kirándulni járnak!

Keresse kollégánkat

Mód Tímea

Ingatlan Értékesítő, Ingatlan Értékbecslő
+36 (20) 369 2790  info@dreamhousehunters.hu
  +36205706022
  ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
  home