Eladó egy igazán különleges üzlethelyiség a Ráday utca mellett

Alapterület: 126m2
Ár: 58 990 000 FT
Kapcsolat: +36205706022

Eladó egy igazán különleges üzlethelyiség a Ráday utca mellett

58 990 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 126m2
Építés éve: 
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: Utcára néző
Állapot: Átlagos

Galéria

Részletek

Vállalkozásának keres egy igazán különleges helyet? Netán olyan befektetési lehetőséget keres ahol több lehetőség is rejlik? Fontos a kiemelkedő lokáció? Ne keressen tovább!

Budapest IX.kerületének legszuperebb helyén, a Ráday utca közvetlen közelében a Kinizsi utcában a House Hunters Ingatlaniroda kínálatában eladó egy 126m2-es üzlethelyiség. Az ingatlanban jelenleg 7 szeparált helyiség, ahol előszoba (ügyfélváró), bemutató terem, raktár, iroda, zuhanyzó, wc, konyhák stb. is megtalálható. 
A több mint 20 éve Csokiműhelyként üzemelő ingatlan számos más egyéb vállalkozásnak is ideális otthont adhat mivel rengeteg lehetőséget rejt magában rugalmas alakíthatósága miatt, így alkalmazkodva vállalkozásának igényeihez. Legyen szó étteremről, kávézóról, butikról, irodáról vagy bármilyen más üzleti tevékenységről, ez az ingatlan mindent magába foglal, amire szüksége lehet. 

Az utcáról való megközelíthetőség és utcára néző nagy méretű ablakai, a szellőztető rendszer illetve ipari áram is mind mind segíti a tevékenykedést.

Az elhelyezkedés egyszerűen tökéletes: a Ráday utca környékének dinamikus és pezsgő élete garantáltan vonzza majd az ügyfeleket. A környéken található különféle üzletek, éttermek és kulturális intézmények széles körű lehetőségeket biztosítanak az üzlet fejlődéséhez.

Ne hagyja ki ezt a kiváló befektetési lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és fedezze fel az üzleti siker lehetőségét a Ráday utca mellett található eladó üzlethelyiségben!

Keresse kollégánkat

Tóth Réka

Tulajdonos
+36205706022    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home