Eladó 2 felújított családi ház 1 telken

Alapterület: 184m2
Ár: 89 990 000 FT
Kapcsolat:

Eladó 2 felújított családi ház 1 telken

89 990 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 184m2
Építés éve: 1982
Telek terület: 260m2 
Fűtési rendszer: Cirkó
Kilátás: 
Állapot: Újszerű

Galéria

Részletek

Nyugalomra és csendre vágyik Családias kertes övezetben?

Fontos a jó közlekedés ?

Szeretne családjával  összeköltözni ? 

Akár 2 generáció részére is tökéletes választás!

A House Hunters Ingatlaniroda kínálatában teljes mértékben felújított Tégla családi ház és új építésű kisház. A nagyház melynek 52,3 plusz 55,55 nm a bruttó hasznos alapterülete 1980.-ban épült, és 1992-ben beton koszorút kapott, így egy új szint került kialakításra. Jelenlegi cseréptető még hosszú ideig kiszolgálja új lakóit. Az alsó szinten tágas amerikai konyhás nappali kellemes nagy családi összejövetelekre. Ezen a szinten van egy  kádas fürdő szoba és egy hálószoba. A felső szintre, ahol egy gyerekhálószoba, egy felnőtt só téglás hálószoba, kádas fürdőszoba és és egy gardrób szoba került kialakításra, egy hangulatos fa csigalépcső vezet fel. Villany is Vízvezeték hálózata korszerűsítve, nyílászárok hang és hőszigetelő műanyagra cserélve. A ház szigetelése jelenleg 15 cm  hiszen új szigetelést is kapott így fenntartása kedvező. 

A telek végében egy friss hozzáépítéssel kialakított és korszerűsített fiatalos otthont találunk, mely  tetőtér beépítéses 40,7 + 35 nm bruttó hasznos alapterületű. Alsószintjén tágas amerikai konyhás nappali és kádas fürdőszoba, és egy hálószoba helyezkedik el, míg felsőszintjén napfényes tágas  35 nm.-es egy légterű hálószoba került kialakításra. Jelenleg ezt a házat bérlők lakják akik szívesen maradnak.

További Információért és időpont egyeztetését keressen Bizalommal !

Rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is!

Virtuális séta: https://tourmkr.com/F1PyimXVQQ

Keresse kollégánkat


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hhunters/dreamhousehunters.hu/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(115) : eval()'d code on line 3    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home