Bútorozott Kis Lakás KEDVEZŐ Áron ELADÓ!

Alapterület: 36m2
Ár: 34 900 000 FT
Kapcsolat:

Bútorozott Kis Lakás KEDVEZŐ Áron ELADÓ!

34 900 000 FT

Ingatlan adatok

Alapterület: 36m2
Építés éve: 1960
Telek terület: m2 
Fűtési rendszer: Gáz
Kilátás: Kertre/parkra néző
Állapot: Kiváló

Galéria

Részletek

Zugló egyik legkedveltebb részén egy kiváló állapotú VILLAÉPÜLET FÖLDSZINTJÉN található lakás 36 m2 alapterületű. Mind a 6 lakásos épület, mind maga a lakás gépészetileg és esztétikailag egyaránt KARBAN TARTOTT. A közelmúltban FELÚJÍTOTT, GÉPESÍTETT lakás ára tartalmazza a TELEJS BÚTORZATOT is. 

A ház prominens lakóközösséggel rendelkezik, az ingatlanhoz tartozik egy kb 6 m2-es privát tároló is. Cserélve lettek a nyílászárók, fűtőtestek és burkolatok. A szinten közvetlen szomszéd nincs. Kiváló adottságokkal rendelkezik a GAZDASÁGOS üzemeltetéshez és a kedvező ENERGETIKAI paraméterekhez. 

Az ingatlantól 200 méterre megvásárolható egy különálló, 5 méteres klasszikus GARÁZS bérleti joga, melynek KEDVEZMÉNYES ára most 2.000.000.- HUF. 

Kiváló választás lehet BEFEKTETÉSNEK méretéből és elrendezéséből kiindulva. Még ideálisabb egy pályakezdő FIATALNAK, vagy EGYETEMISTÁNAK, aki egyaránt igényli a belváros közelségét, mégis csendre, nyugalomra és biztonságra vágyik. 

Olyan komoly érdeklődők jelentkezését várjuk, akik egy igazán kivételes kis lakásra vágynak! 

Keresse kollégánkat


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/hhunters/dreamhousehunters.hu/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(115) : eval()'d code on line 3    info@dreamhousehunters.hu
    +36205706022
    ⓒ HOUSE HUNTERS 2022
    home